Vi bruger Cookies!     

         
 X     
livslyset

Jess Bo Nielsen
       Livs-lyset.dk

                       SPIRITUEL HEALING

jeg er på en måde naturligt draget til at hjælpe mennesker til at få det bedre. Det er derfor, jeg udover at have min medfødte evne for Healing også har lært andre fomer for healing bla. reiki. Sammen med min medfødte evne og min dybe medføelse er det blevet til den Spirituel Healing jeg tilbyder.

Healing er en blid metode til at hjælpe mennesker med at vende tilbage til naturlig hamoni, balance og sundhed,
healing afbalancere det føelsesmæssige samt det mentale og åndelige plan.
Healingen kan foregå siddende eller liggende alt efter, hvor healingen skal foregå, healingen foregår ved håndspålæggelse og klienten tilføres energi denne energi går ind og stimulere immunforsvaret og øger kroppens evne til at helbrede sig selv samt at

: giver liv til legme og sjæl.
: genopretter åndelig ligevægt og mentalt velbefindende
: fungere på alle niveauer både mentalt, spirituelt og emotionelt
: afbalancere kroppens energier
: løsner op for blokeret energi og fremmer en tilstand af total afspænding
: renser kroppen for gifte
: indretter sig efter modtagerens behov
: støtter kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv

Mange sygdomme er i virkligheden psykisk betinget, så ved første besøg bliver der brugt god tid til samtale.

 Kurser i healing

Det at arbejde med healing er et vidunderlig univers og de dimensioner som har vist sig for mig, har åbnet en kæmpe glæde som jeg brænder enormt for og elsker at dele med andre som har lyst til at heale. De kurser jeg tilbyder er det bedste fra de forskellige healings traditioner jeg har lært, den måde jeg healer på, bruger jeg ikke mig selv som kanal for energien som vi lære i andre traditioner, jeg trækker energien ned foran mig selv og hermed er det kun klienter der modtager healings energien, jeg oplever en større frihed til at være vidne i healingen og mine hænder forvandles til en slaks føler som lytter og intuitivt placere sig der hvor der er brug for at lytte mens healings energien finder hen hvor der er brug for den, og sjovt nok er det mange gange de samme steder. Det jeg føler og ser som essensen i denne måde at heale på og på en magisk måde åbner disse dimentioner kommer fra hjertet, for mig virker hjerte energien som en katalysator i healingen som også er blevet til det jeg tilbyder healing fra hjertet.


Kurserne er delt op i 1-2-3 hvor det første er det grundlæggene i at lære og heale både på sig selv og andre samt at beskytte sig selv under healingen.


Anden del: Er et niveau højre hvor du lære at fjernheale og arbejde med energier fra den åndelige verden.


Trede del:

Kusist udtaler.

Tusind TAK for en fantastisk healer-weekend i dine smukke og fredelige omgivelser. Du har været med til at åbne mig for en helt ny dimension af åndelig visdom, hvilket har bragt mig tættere på mig selv og andre. Du satte rammerne for, at der kunne blive skabt magi. Af hjertet tak ? Tina Haahr"

Opdateret 20/02/2012

Besøg  
006456